1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

danielnegut21Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia are din nou un jucător în echipa etapei, comunicată la finalul fiecărei runde de oficialii Ligii Profesioniste. De data aceasta este vorba despre Daniel Neguț, om de bază al Chindiei în victoria de sâmbătă, de la Ploiești. "A alergat mult pe toată durata meciului, dominând flancul drept, de unde a şi pasat decisiv pentru reuşita de trei puncte izbutită de Daniel Florea", e descrierea celor de la Ligă.Chindia va juca sâmbătă, tot de la ora 14.00, la Arad, cu UTA, în etapa a VIII-a a campionatului.


Foto: telekom.ro 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii