1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dinamouta2020sept1Dambovitapenet, Liga 1 / „Am preferat să evităm orice fel de problemă. Noi am făcut testările COVID joi (n.r. - înintea meciului de la Mediaș), am primit rezultatele vineri, am avut niște probleme cu infectări în rândul jucătorilor… Melinte nu s-a simțit foarte bine, a fost în cameră cu Ursu, care nu a avut nicio problemă, dar am preferat să-i izolăm pe amândoi până când avem siguranța că sunt bine.””Important este să rămânem cu toții sănătoși, să ajungem într-un efectiv cât mai complet la ora următorului joc (n.r. - cu Chindia Târgoviște - programat sâmbătă, 24 octombruie, de la ora 14,00 - stadion ”Francisc von Neuman”, Arad), ”, a lămurit Laszlo Balint - antrenorul „Bătrânei Doamne” problema, pentru ”sportarad.ro”.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii