1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoi986vDambovitapenet, Liga 1 / După rezultatul de egalitate, înregistrat de Chindia, în meciul cu Gaz Metan Mediaș, antrenorul formației noastre a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor noștri! Emil Săndoi a făcut referire și la Marian Aioani, cel care, accidentat fiind, a gafat, dând astfel o șansă uriașă oaspeților de a egala. 



"Cred că am fi meritat victoria. Noi am fost mult mai periculoși în fața porții. Imediat după penalty, am avut ocazia să facem 2-0. Am primit apoi acel gol ciudat, dar eu vreau să îl felicit pe Marian pentru prestația de până la faza respectivă. Acuzase dureri la o degajare de dinainte, dar ne-a făcut semn că poate juca în continuare. Îi felicit pe toți jucătorii pentru toată evoluția din acest sezon. Am fost la un "fluier" de play-off, iar acum am reușit o serie foarte bună. Băieții au dat dovadă de profesionalism, seriozitate, dăruire. Toate aceste "ingrediente" duc la rezultate pozitive și lasă o anumită imagine a echipei".

Sursa: AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii