4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

dinamochindia2020sezonDambovitapenet, Liga 1 / Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul ultimelor etape din play-out-ul Ligii I, competiție condusă autoritar de Chindia Târgoviște, șase puncte avans în fața principalelor urmăritoare la momentul redactării acestui articol. Astfel, echipa lui Emil Săndoi, care a ratat la "mustață" prezența în campionatul fruntașelor, va juca luni, 10 mai, la Voluntari (ora 16.45), apoi vineri, 14 mai, la Buzău cu Viitorul (ora 17.30) și în sfârșit joi, 20 mai, cu Dinamo în deplasare (ora 20.30).



Foarte probabil, meciul din Ștefan cel Mare nu va fi ultimul al Chindiei în acest sezon al Ligii I. În proporție de 90%, echipa dâmbovițeană va susține un baraj cu o vecină de clasament din play-out, și, în cazul unei victorii, un alt baraj cu ocupanta ultimului loc eligibil pentru cupele europene, respectiv Conference League.

Chindia a intrat în play-out cu 20 de puncte (39 în sezonul regular, înjumătățite), strângând apoi alte 14, din patru victorii și două remize.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii