1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiabucurie2021afcDambovitapenet, Liga 1 / La doar câteva zile de la ultimul meci oficial al sezonului, barajul pentru Conference League, cu Viitorul, 2-3, Chindia începe să piardă dintre jucătorii alături de care a terminat campionatul pe locul 7. Astfel, Andrei Pițian și Denis Dumitrașcu au semnat cu FC Argeș, în condiții financiare mai bune decât la Chindia.



"Noi nu putem da salarii de 7-8 mii de euro. Unii dintre jucători au depășit anumite bariere la negocieri", a explicat președintele clubului, Marcel Ghergu.

Nu doar Pițian și Dumitrașcu sunt pe lista plecărilor: Yameogo, Berisha, Costea și Neicuțescu vor părăsi și ei gruparea din Târgoviște.

Vestea bună este că oficialii clubului negociază cu Viitorul pentru transferul definitiv al lui Dulca, Iacob și Căpușă, la schimb, spun sursele noastre, cu cedarea lui Marian Aioani.

Rămâne de văzut cât de repede se vor mișca șefii clubului la capitolul transferuri, pentru ca Emil Săndoi să aibă un lot competitiv cu care să înceapă pregătirea. "Avem discuții cu mulți jucători, unii tineri, de 22-23 de ani, care evoluează în Liga I. Nu are rost să dăm nume acum, vom anunța după ce semnăm", a vorbit președintele Ghergu într-o emisiune televizată. Chindia se va reuni pe 14 iunie, la Aninoasa.

 

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii