1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

amicalchindibrasov2021sepDambovitapenet, Liga 1 / Chindia a remizat, ieri, cu FC Brașov, 1-1 în ultima zi a cantonamentului centralizat din pauza competițională. Gazdele au deschis scorul prin Roșu, iar Popa a egalat pentru oaspeți cu câteva minute înainte de finalul meciului. La final, tehnicianul Chindiei s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor săi, chiar dacă Popa & .co nu au putut învinge divizionara B de sub Tâmpa.



"Mai puțin contează rezultatul. A fost o săptămână plină pentru noi, iar azi am încercat să folosim două echipe, să joace fiecare jucător câte 60 de minute. Sunt mulțumit de implicarea jucătorilor. Brașovul a dat o replică bună, au câțiva jucători interesanți. Pregătim meciul din campionat cu Mioveniul, sperăm să nu mai facem greșelile defensive pe care le-am făcut în ultima perioadă, pentru că aici au fost principalele noastre probleme. Chiar și la meciul de azi am mai făcut unele greșeli. În campionatul trecut eram o nucă greu de spart, dar acum doar pe greșeli personale am luat câteva goluri care ne-au costat puncte", a declarat Săndoi.

Chindia nu a avut niciun jucător nou în amicalul de astăzi, iar perioada de transferuri se încheie poimâine, la ora 23.59. Altfel, următorul joc oficial al Chindiei este programat vineri, 10 septembrie, ora 18.00, în deplasare cu CS Mioveni, în etapa a opta a Ligii I.

foto: AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii