1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindianowarDambovitapenet, Liga 1 / Chindia a pierdut meciul cu Universitatea Craiova, 0-1 pe ”Ion Oblemenco”, vineri seară, în etapa a 28-a a Ligii I. Gustavo, în minutul 28, a marcat singurul gol al jocului. Gazdele au mai avut două bare, dar și Chindia a fost aproape de gol în repriza secundă, la ocaziile ratate de Popadiuc, Dulca și Iacob. Echipa lui Laurențiu Reghecampf s-a impus cu același scor ca și în tur și și-a asigurat, practic, prezența în play-off-ul Ligii I.



Chindia a evoluat într-o formulă atipică, cu Atanase, Roumpoulakou și Chunchukov titulari. Asta în condițiile în care Florea a fost suspendat, Popa a rămas acasă, aflat în tratative avansate cu coreenii de la Daejeon, iar Cherchez nici măcar nu a prins lotul de 20. Cum nu l-a prins nici Marian Șerban, titular runda trecută cu Botoșani.

Altfel, dincolo de această înfrângere, rămâne mesajul emoționant de la începutul jocului, atunci când fotbaliștii celor două formații și-au exprimat solidaritatea față de situația gravă prin care trec ucrainienii, după invazia rusă! 

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii