1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiacraiovaoct2021Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia va juca în această seară cu Universitatea Craiova, de la ora 20.30, meci contând pentru etapa a 28-a a campionatului. În tur, la Ploiești, oltenii au câștigat cu 1-0, prin golul lui Andrei Ivan. Pentru confruntarea de astăzi, antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, nu se poate baza pe Daniel Florea, suspendat, Daniel Popa, aflat foarte aproape de un transfer în Coreea, și Cristian Cherchez, despre care se spune că s-ar fi accidentat la un antrenament.



În aceste condiții, cel puțin în plan ofensiv, misiunea târgoviștenilor se anunță una extrem de dificilă.

Jocul de la Craiova va fi condus la centru de Horațiu Feșnic. Altfel, în afara acestei partide, Chindia va mai avea de jucat, în sezonul regular, cu UTA Arad și Gaz Metan Mediaș, pe 1, respectiv 6 martie, de la ora 15.00.

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii