1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoilabanca2021Dambovitapenet, Liga 1 / Eșecul cu FC Botoșani a venit la capătul unei prestații mai bune a Chindiei decât în jocurile cu Mioveni sau Dinamo, și ele pierdute, ba chiar fără gol marcat. N-a fost însă suficient ca târgoviștenii să joace mai ofensiv, echipa lui Emil Săndoi plătind tribut ratărilor din prima oră a meciului de la Ploiești, casa Chindiei din 2019 și până în prezent, dacă nu punem la socoteală periplurile pe la Buzău, Giurgiu sau Buftea.



La finalul jocului, tehnicianul Chindiei a dat vina pe ghinion. "Parcă nici nu avem şansă, avem un ghinion teribil la meciul de azi, nu sunt subiectiv. Reproşurile mele sunt la greşelile mele pe faza defensivă. Bineînţeles că sunt reproşuri şi pe cea ofensivă că am reuşit să deblocăm tabela, iar apoi am făcut o greşeală teribilă.

Cred că avem un an de zile de când nu am mai luat gol din fază fixă. Să fiţi convinşi că cu FC Botoşani au fost pregatite bine de noi (n.r. fazele fixe), dar jocul greşeala aşteaptă.

Niciun antrenor nu este bătut în cuie pe viaţă la o echipă, noi staff-ul, împreună cu jucătorii, am făcut tot ce a deprins de noi că se mai fac greşeli, dar nu cred că s-au făcut greşeli capitale. Rămâne de văzut. De fiecare data avem discutii cu conducerea”, a comentat antrenorul, despre care s-a speculat săptămâna trecută că ar putea fi înlocuit de la cârma echipei târgoviștene.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii