1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaclinceni2021augustDambovitapenet, Liga 1 / Președintele Chindiei a avut prima apariție publică după barajul chinuitor câștigat de Chamed & co. cu Concordia Chiajna, la lovituri de departajare. Într-o emisiune televizată, Marcel Ghergu - care în această vară va împlini opt ani pe funcția executivă de la Chindia - a vorbit despre (fostul) antrenor Emil Săndoi și evoluția echipei din play-out, una mult sub așteptări.



"Vă spun sincer, am terminat sezonul dezamăgitor. Să nu poți să faci 10 puncte în play-out, câtă vreme aveai 6 din start, cu Clinceni și Gaz Metan Mediaș... Auzeam tot timpul discursuri că nu avem jucători, că pleacă jucători. Păi ce încredere să mai fie în vestiar în condițiile astea? 75-80% a fost același lot cu care am încheiat campionatul trecut pe locul 7. Nu cred eu că Mioveni, de exemplu, a avut loc mai bun decât noi. Și uitați că au evitat barajul", a vorbit Ghergu. Președintele de la Târgoviște a confirmat că Emil Săndoi și-a terminat contractul cu Chindia, fără să i se propună o eventuală prelungire. "Ne-am strâns mâna și ne-am despărțit, în condiții civilizate. Cred că în acești doi ani Emil a făcut multe lucruri bune la Târgoviște. Dacă ar fi să mă gândesc la celelalte, în acest sezon nu am venit cu o schimbare de sistem, de inspirație la schimbări, nu știu, ceva s-a întâmplat. Anul trecut nici nu ne gândeam să fim pe 7, iar acum am ajuns la baraj".

După toate probabilitățile, locul lui Săndoi va fi luat de Adrian Mihalcea. Din actualul staff va fi păstrat doar Dumitru Hotoboc, antrenorul cu portarii.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii