1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

utachindiasep2022gDambovitapenet, Superliga  / Chindia a fost mai aproape ca oricând în acest sezon de victorie, însă a venit de la Arad cu un singur punct. Echipa antrenată - încă - de Adrian Mihalcea a deschis scorul înainte de pauză, mingea trimisă de Akhmatov de la 30 de metri fiind deviată în plasă de Balaru. Anterior, într-o situație de 2 contra 1 cu goalkeeper-ul UT-ei, Popadiuc a preferat șutul, unei pase la Cooper.



În repriza secundă, gazdele au declanșat asaltul, dar chiar și așa au reușit să marcheze abia pe final, prin fostul jucător al Chindiei Alexandru Benga. Putea fi și mai rău pentru Chindia, dacă Moldovan nu para în prelungiri o minge pe care ar fi scris 2-1. Punctul cucerit de Chindia cu emoții până la urmă este primul după o serie de patru meciuri consecutive pierdute. În runda următoare a campionatului, Chindia o va primi pe Sepsi, la Ploiești, sâmbătă, ora 13.00.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii