1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mihalceaaug2022Dambovitapenet, Superliga /  După ce și-a desființat jucătorii și conducătorii la finalul meciului cu Petrolul (2-3), Adrian Mihalcea a primit credit în continuare să o antreneze pe Chindia. Mihalcea a avut un discurs cu totul diferit după remiza de la Arad, considerând că jocul de sâmbătă este un adevărat... punct de plecare pentru echipa sa! Rămâne de văzut în ce direcție, câtă vreme pe Neguț & .co îi așteaptă o nouă serie grea, cu Sepsi, U Cluj și Rapid!



"Ținând cont de presiunea la care am fost supuși în repriza a doua cred că e un punct câștigat. Am avut probleme fizice. Am încercat să conserv acest avantaj. Dacă eram mai inspirat în meciurile trecute probabil aveam mai multe puncte. Am încercat etapele trecute să jucăm fotbal și am pierdut. Astăzi ne-am dorit să ne apărăm mai mult, să suferim. Se simte oboseala, da, nu avem un lot care să ne permită să odihnim anumiți jucători. Sperăm că meciurile viitoare să câștigăm. Da, suntem pe ultimul loc, dar vreau să mă gândesc strict la meciul de astăzi. Am luat acest punct după 4 înfrângeri. Sperăm să fie un punct de plecare", a declarat Mihalcea la finalul jocului.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii