1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tonipetrea2022Dambovitapenet, Superliga / Chindia va juca diseară la Ploiești, cu FCSB, ultimul meci din organizare proprie în 2022, an pe care îl încheie tot pe drumuri. Echipa lui Toni Petrea vine după două înfrângeri, 0-2, cu CFR în campionat și 1-4, cu Hermannstadt, în Cupa României. Antrenorul dâmbovițenilor așteaptă ca elevii săi să facă un meci bun diseară și să obțină toate cele trei puncte.



Ar fi prima victorie pentru Chindia în meciurile cu FCSB, de la promovarea din 2019 până astăzi! "“Nu a fost o săptămână prea plăcută pentru noi, am suferit două înfrângeri, cu CFR Cluj și Hermannstadt. Sper ca jucătorii să realizeze momentul pe care îl traversăm. Vreau să luăm puncte din meciul cu FCSB. Întâlnim o echipă în formă. Au menajat titularii în Cupa României. Știu foarte bine jucătorii adversarului, știu ce calități au, ce puncte forte, le știu și slăbiciunile sper să ne ridicăm la nivelul adversarului și să încercăm să câștigăm. Trebuie să ne gândim că e un joc de fotbal, 11 contra 11. Pe teren nu mai contează cifrele din dreptul unui jucător. Contează modul cum intri în joc, cum abordezi meciul și mai ales contează să fim o echipă", a declarat Toni Petrea pentru pagina oficială a clubului.

Chindia - FCSB se joacă de la ora 20.30, pe Ilie Oană. Autoritățile din Târgoviște anunțaseră, de acum două luni, că stadionul va fi gata în decembrie și că mult așteptatul meci de deschidere va fi cu FCSB. N-a fost, nici de această dată!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii