1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafcucraiova2022martieDambovitapenet, Superliga / Chindia Târgoviște va disputa astăzi ultimul meci oficial din 2022, cu Universitatea Craiova, în deplasare (ora 20.30). Târgoviștenii au alternat în ultimele zile ședințele de pregătire de la Aninoasa cu antrenamente la Complexul Turistic de Natație. Pentru jocul de pe ”Ion Oblemenco”, antrenorul Toni Petrea nu se va putea baza pe Daniel Neguț, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, și Daniel Popa, nerefăcut după accidentarea din meciul cu FCSB.

În partida tur, programată inițial în august și disputată abia pe 29 noiembrie, Chindia a remizat cu Universitatea, 1-1 la Ploiești. 

 După meciul de astăzi, târgoviștenii vor intra în vacanță, până în primele zile ale anului viitor. La meci și-a anunțat prezența și galeria Chindiei, formată din aproximativ 30-40 de suporteri. Aceștia vor face deplasarea cu un autocar închiriat din fonduri proprii.



Explicație foto: duelurile dintre Chindia și Craiova au fost mereu de mare interes. Aici, dintr-un joc disputat în 2021! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii