1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mihalceaoutDambovitapenet, Superliga / Chindia întâlnește vineri Universitatea Cluj în meciul de deschidere al rundei a 26-a a campionatului. În prima parte a sezonului, dâmbovițenii - conduși la acea vreme de Adrian Mihalcea - au pierdut cu U, 0-1, la Mediaș. Avea să fie ultimul meci pentru Mihalcea, la capătul unei serii dezastruoase, cu zece etape în care echipa câștigase doar trei puncte, și acelea din remize. Practic, într-o treime de campionat, cu Mihalcea pe bancă, Chindia nu a bătut pe nimeni!



"Dacă aș fi câștigat aici, aș fi continuat, așa ne-am înțeles. Așa, nu văd cum să rămân. Echipa e blocată în fața porții. Am condus multe jocuri, dar nu am câștigat. Chiar nu sunt supărat. Au alergat până în ultimul minut, dar asta a fost. Fotbaliștii au nevoie de un declic, e clar că e nevoie de o schimbare", declara Mihalcea pe 18 septembrie 2022, anunțându-și demisia în direct la flash-interviuri.

Locul său a fost luat de Toni Petrea, care a reușit un parcurs fenomenal: 26 de puncte în 15 etape!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii