1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiadacogetica1Promovarea echipei în Liga 1 a obligat conducerea să pună accentul și pe Centrul de juniori și copii, astfel că, din toamnă - în perspectiva apariției și a Ligii Elitelor U16, sunt câteva noutăți notabile! Mult succes, pe toate planurile! Chindia este un nume care atrage tot mai mult! 



Știrea că federația va încerca, după reușita cu Liga Elitelor U15, dar mai ales performanța naționalei U21 la europene, să revitalizeze competițiile juvenile, a avut... ecou și la Centrul de juniori și copii de la Chindia. Șeful Centrului rămâne în continuare Irinel Voicu - cel care se va ocupa și de juniorii A, în vreme ce Sică Bîrdeș va pregăti echipa juniorilor B. Deocamdată nu există o precizare din partea FRF privind noul sezon competițional a Ligii Elitelor la U15 și probabil a viitoarei Ligi a Elitelor U16, dar mai mult ca sigur va exista, ca și în sezonul precedent, o fază județeană - premergătoare, asupra căreia vom reveni. Astfel, de juniorii U16 se va opcupa Ionuț Iugulescu, iar de echipa U15, Marian Vătavu. La juniori D - U13, a fost numit Răzvan Toboșaru, în vreme ce Remhus Gîlmencea va pregăti juniori E - U11. Grupele de juniori F și G rămân în continuare în grija lui Nelu Ene - omul care a demonstrat că are destulă... răbdare cu ”piticii” Chindiei!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii