1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindialabrasov21Astă seară, de la ora 18:00, pe stadionul ”Carpați”, din Brașov, Chindia ar fi trebuit să susțină ultimul meci din cantonamentul montan, în compania Rapidului București. Din păcate, meciul a fost anulat, la cererea ”vișiniilor”, dar târgoviștenii s-au mișcat repede și au găsit alt adversar, de tradiție!



Astă seară, de la ora 18:00 - pe stadionul ”Carpați”, din Brașov, Chindia Târgoviște trebuia să susțină ultimul meci din cantonament, în compania noii promovate în Liga a 2-a, Rapid București. La cererea bucureștenilor, meciul a fost anulat. Motvul invocat de bucureșteni: prea mulți jucători accidentați. Astfel că cei conducerea Chindiei s-a mișcat repede și a găsit alt partener - St.Roșu Brașov! Meciul se va juca de la ora 18,00, pe stadionul ”Carpați”.

Vineri, la Pitești, târgoviștenii vor încheia seria jocurilor de pregătire, într-un ultim amical al verii, cu FC Argeș.

Reamintim că luni, 15 iulie, de la ora 18,00, Chindia va susține primul meci oficial al sezonului 2019-2020 - Liga 1, la Mediaș, în compania Gazului Metan.

Foto: afc chindia targoviste 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii