1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaastra001Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Chindiei Târgoviște a făcut un amplu bilanț al grupării târgoviștene, dar a vorbit și despre planurile de viitor! Vă spunem când se va reuni lotul, când este programată vizita medicală și care sunt planurile echipei, până la primul meci oficial.

 

Jucătorii Chindiei Târgoviște se vor reuni pe 6 ianuarie 2020, pentru ca două zile mai târziu, pe 8 ianuarie, să fie programată vizita medicală. În data de 12 ianuarie, băieții pregătiți de Viorel Moldovan vor pleca în Antalya (Turcia), acolo unde vor susține trei sau patru jocuri amicale. A fost aleasă Antalya pentru că, spune Marcel Ghergu, președintele clubului târgoviștean, în acea perioadă, acolo, vor fi numeroase echipe românești din Liga 1 și 2. Pe 24 ianuarie este programată revenirea în țară și, după nici două zile, se vor demara pregătirile pentru primul joc oficial din 2020 – 2 februarie, acasă, cu FC Botoșani.

Vom reveni cu informații!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii