1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiabotosanimariustudor01Competițiile oficiale din fotbalul românesc au șanse minime să se reia în următoarele luni. Cel puțin asta reiese din declarațiile de luni seară ale Ministrului Sănătății, Nelu Tătaru. "Sunt multe lucruri la care ne gândim acum, dar nu la adunările cu număr mare de participanți. O să vorbim peste două, trei luni, în funcție de evoluție."



"Sunt multe lucruri la care ne gândim acum, dar nu la adunările cu număr mare de participanți. O să vorbim peste două, trei luni, în funcție de evoluție", a declarat Tătaru, excluzând practic varianta ca actualul sezon să se încheie cu spectatori în tribune. Nota este una pesimistă, semn că Guvernul ar putea refuza propunerea LPF ca jocurile rămase de disputat să înceapă pe 7 iunie și să se termine pe 26 iulie, fără spectatori. De aminitit că ieri, 20 aprilie, România a înregistrat cel mai mic număr de infectări cu coronavirus din ultimele trei săptămâni, doar 190 de persoane.

Foto: Marius Tudor 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii