1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

craiovachindia2019gspPandemia de coronavirus ar putea aduce un scenariu istoric pentru întreg fotbalul românesc: meciuri oficiale din Liga I și Cupa României mutate peste hotarele țării! Inițiativa îi aparține federalului Gabriel Bodescu și a fost deja îmbrățișată de oficialii cluburilor participante în Liga I, dar și de responsabilii LPF.



Concret, delegațiile ar urma să plece cu chartere după jumătatea lunii mai și să se cazeze în resorturi de la malul mării, cu terenuri de antrenament. "Costurile n-ar depăși 50 de euro pe zi, de persoană, iar jucătorii și antrenorii ar sta în camere single. Posibilități de cazare sunt multiple", a explicat Cristi Voicu, omul care se ocupă de organizarea cantonamentelor echipelor românești în Turcia. La prima vedere, mutarea ar avea doar avantaje: costurile totale ar fi suportate de Ligă, competițiile s-ar juca integral, respectându-se prevederile din contractele cu deținătorii de drepturi TV, iar echipele nu ar avea de făcut deplasări lungi și obositoare, în condițiile unui program extrem de încărcat. FRF ia în calcul să se adreseze la FIFA și UEFA pentru acordurile necesare implementării acestui scenariu.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii