1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

astrafcsb21Liga Profesionistă de Fotbal se pregătește să anunțe protocolul pentru reluarea meciurilor oficiale în Liga I, precum și măsuri de relaxare, legate de pregătirea fotbaliștilor prim-divizionarelor. Astfel, în scurt timp, echipele ar putea disputa jocuri de verificare, fie între ele, ne referim la cele din Liga I, fie cu adversari din play-off-ul Ligii a II-a, singura competiție din afara primului eșalon în care se va mai juca fotbal.



Altfel, va dispărea și obligativitatea cantonamentului centralizat pentru perioada rămasă până la finalul sezonului. Jucătorii ar urma să iasă din bazele unde au fost cantonați în jurul datei de 1 iunie. Vor exista totuși măsuri de protecție, în sensul că toți cei implicați vor trebui să semneze declarații pe propria răspundere că nu se vor expune în locuri aglomerate. Odată cu anunțarea protocolului, este de așteptat ca LPF să precizeze clar și când va fi reluată Liga I. Cum aproape toate cerințele au fost acceptate până acum de către Guvern, e de așteptat ca sezonul să fie reluat pe 13-14 iunie, așa cum doresc cluburile și oficialii Ligii.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii