1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiacfr0Fotbalul din Liga I va reporni peste aproximativ două săptămâni, în weekend-ul 12-14 iunie. Meciurile au fost suspendate pe 9 martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Se va juca în condiții cu totul și cu totul speciale, însă la foc automat, cel mai probabil într-un ritm cu etapă intermediară în fiecare săptămână, la nivelul play-out-ului.



Liga a pregătit setul de măsuri pentru operarea meciurilor rămase de jucat. Printre altele, conform gsp.ro, care redă normele importante din protocol, la un meci vor avea acces maxim 300 de persoane. Este limitat numărul ziariștilor, al stewarzilor, al personalului cluburilor, cu numere explicite pe fiecare domeniu. De asemenea, vor fi interzise strângerile de mână, fotografiile de grup, ceremoniile de la startul meciului. Pe banca tehnică vor lua loc doar șase persoane din staff, cu respectarea distanțării sociale, respectiv un scaun liber între ele. Jucătorii de rezervă vor sta în tribună, imediat în spatele băncii, în aceleași condiții.

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii