2.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

astrachindiapozamedDuminică, 23 august, ora 16:00 - stadion ”Emil Alexandrescu”, în Copou, se vor întâlni, în prima etapă a noului sezon, două echipe care au evitat retrogradarea - grație deciziei FRF care a mărit numărul echipelor la 16!  Chindia s-a duelat intr-o dubla mansa cu CS Mioveni, castigata cu scorul de 3-1!



Ambele au același obiectiv: încă un sezon în primul eșalon! La prima vedere ne așteaptă un meci anost, ținând cont de faptul că este prima etapa. Cele două nu au avut o vacanta suficienta pentru a se pregăti... În ultimele două meciuri din Copou, Chindia a primit gol de fiecare dată, ceea ce n-ar fi exclus și de astă dată, mai ales că Aioani este indisponibil! În ultimele 10 meciuri, ieșenii n-au avut niciun rezultat de egalitate! Să mai notăm faptul că atât Daniel Pancu - la debut pe banca ieșenilor, după sezonul ratat de Mircea Rednic, cât și Emil Săndoi au serioase probleme de lot: ”Pancone” n-ar avea în lot decât 13 jucători, cam tot câți ar avea la dispoziție și Săndoi... Cum DSP Dâmbovița a dat ”undă verde” târgoviștenilor, pentru deplasarea la Iași, meciul se va juca, Săndoi trebuind să facă imposibilul pentru a putea evita o ”catastrofă” în primul meci al noului sezon!  

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii