5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

sandoi986vChindia a pierdut primul meci din noul sezon al Ligii I, 0-1, la Iași, cu Politehnica. Echipa antrenată de Emil Săndoi a avut posesie, nu a stat rău în teren, dar, cel mai important, a ajuns greu la poarta adversă și nu a reușit să înscrie, în fața unei echipe cu serioase probleme.



"Sunt puțin dezamăgit. Puteam să scoatem cel puțin un rezultat de egalitate. În prima parte am fost totuși temători, dar cu trecerea timpului am trecut la controlul jocului. Dacă domini 60 de minute și nu reușești să marchezi, e clar că nu poți avea pretenții. Ne propunem să jucăm un fotbal spectaculos și să obținem puncte, ceea ce își dorește toată lumea", a declarat Săndoi după meci. Chindia a pierdut al treilea meci consecutiv cu Iașiul, după 0-2 și 0-1 în play-out-ul ediției trecute de campionat. În runda următoare a Ligii I, echipa din Târgoviște va juca la Ploiești cu Dinamo, lunea viitoare, ora 21.00.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii