1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gazoneugenpopescu2020septDambovitapenet, Liga 1 / Lucrările de reabilitare la stadionul din Târgoviște au fost reluate într-un ritm susținut. Chindia a părăsit bătrâna arenă de lângă Turn imediat după promovarea in Liga I (luna iunie a anului trecut), autoritățile avansând inițial ca termen de finalizare a lucrărilor vara acestui an. Pandemia de coronavirus, dar și situația delicată din punct de vedere financiar, au încetinit reconstrucția stadionului, așa încât luni bune s-a lucrat doar la noul gazon, unul care va avea încălzire, drenaj și calitate la standardele anului 2020.



De câteva zile a început montarea rulourilor, iar aspersoarsele funcționează la capacitate maximă, în condiții de secetă. Aproape jumătate din suprafața de joc este deja realizată, societatea care se ocupă de gazon fiind cea care lucrat si la Ovidiu, la stadionul Viitorului. De asemenea, utilajele amenajeaza parcarea de pe locul vechiului teren de antrenament.

Foto: Digisport

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii