1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaastrabucurie2020Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia anunță două mutări interesante chiar înaintea meciului cu campioana en-titre, CFR Cluj (duminică, ora 19.00, în deplasare). "Bun venit, Neicuțescu și Fomba! Începând de astăzi, Mihai Neicuțescu (21 ani, atacant, împrumutat până la finalul sezonului de la Dinamo) și Bourama Fomba (21 ani, Mali, fundaș) sunt jucătorii echipei noastre. Le dorim succes și cât mai multe realizări la Chindia Târgoviște", a titrat clubul dâmbovițean printr-un comunicat oficial.

 

Neicuțescu se întoarce la Târgoviște, după un an. Celalalt jucător transferat astazi de Chindia, Bourama Fomba, a fost împrumutat de Ceahlăul în returul sezonului trecut la Politehnica Iași, pentru care a evoluat în șase meciuri oficiale.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii