1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ivan88Deşi nu este titular la FC Krasnodar, Andrei Ivan nu renunţă încă la ideea de a prinde echipa de start. Luni seara, cu Ivan pe final, Krasnodar a învins liderul primei ligi - Lokomotiv Moscova! Intră să vezi cât a jucat Ivan, la FC Krasnodar!

 

Luni seara, în etapa a 28-a a primei ligi din Rusia, FC Krasnodar a învins cu 2-0 pe Lokomotiv Moscova - liderul la zi. Cu două etape înainte de finalul sezonului 2017-2018, Krasnodar ocupă locul 4, cu 50 de puncte, la egalitate cu Zenit St.Petresburg - ambele pe locuri de Europa League, departajate de rezultatele directe - primul criteriu la egalitate de puncte. Pe primele 3 locuri - locuri de Champions League, se află Lokomotiv Moscova 57p, Spartak Moscova 53p şi CSKA Moscova 52p * În ultimele două etape, Krasnodar mai are de jucat cu SKA Khabarovsk (d - utima clasată) şi Rubin Kazan (a - locul 9) * Până acum, Ivan a bifat pentru FC Krasnodar 7 prezenţe în prima ligă, 3 în echipa de tineret, 4 în meciurile amicale şi 1 în Europa League.

Foto (facebook): În vestiar, după victoria cu Lokomotiv Moscova.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii