1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fciannis1Iannis - echipa lui Mihai Sandu (Găeşti) - care joacă în Anstey Sports Bar Premier Division, a ajuns până în semifinalele Cupei Ligii - „JD Thomas League Cup”! Intră să vezi ultimele rezultate ale amatorilor de la Iannis! Bravo, românilor de acolo!

 

Iannis a reuşit o frumoasă performanţă, ajungând până în semifinalele Cupei Ligii - „JD Thomas League Cup”, competiţie deschisă echipelor de amatori din „ligile de duminică” - Leicester &Charnwood Sunday Football League * Cupa a avut chiar şi un tur preliminar - fază din care a intrat şi Iannis, unde a câştigat cu 4-3 în faţa celor de la Sileby Athletic. În 16-imile de finală, Iannis a eliminat-o pe Syston Brooksilde cu 3-2, pentru ca în optimile de finală să dispună cu 5-1 de Thurmaston DPC. În sferturile de finală a fost 3-1 cu LK United, dar în semifinale a dat peste liderul seriei în care joacă - Bristall Stamford, de care a fost învinsă cu 5-2. Golurile românilor au fost marcate de Ştefan Knuţă şi Robert Tudor. Iannis a început meciul cu Ionuţ Cojocaru, Adrian Dubei, Mirel Eftimie, Viorel Gherghelau, George Matei, Cosmin Milaşc, Gheorghe Mircea, George Nincă, Dorel Niţu, Ştefan Knuţă şi Robert Tudor. Au mai jucat: Ionuţ Pisică şi Mihai Sandu

În Anstey Sports Bar Premier League, Iannis ocupă locul 6, cu următoarea linie de clasament:

6.Iannis 14 4 1 9 13-36 13p

În utimul meci disputat în campionat: Iannis - Bristall Stamford 2-3

Iannis trebuia să joace astăzi, 11 mai, de la ora cu Anstey Sports Bar, dar meciul a fost anulat și românii vor câştiga la „masa verde” cu 3-0, deci încă 3 puncte în clasament!

Următoarea etapă pentru Iannis este programată pe 18 mai.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii