1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

lupteciocleavlasceanu21Lupte / La Novi Sad au debutat, ieri, Campionatele Europene de lupte seniori U23, competiție la care sunt prezente Maria Cioclea (categ.50kg) și Diana Vlăsceanu (76kg), ambele de la CS - CSȘ Târgoviște! Succes, fetelor noastre!



Astăzi, la Novi Sad - unde se desfășoară Campionatele Europene de lupte, seniori U23, vor intra pe saltele și cele două sportive de la CS - CSȘ Târgoviște - Maria Cioclea și Diana Vlăsceanu, care vor reprezenta România la categoriile 50kg, respectiv 76kg. Maria Cioclea o va întâlni în sferturile de finală pe Katarzyna Kaminska (POL), învingătoarea urmând să lupte în semifinale cu Nadejda Sokolova (RUS) sau Miglena Selishka (BUL). La 76 kg, Diana Vlăsceanu o va întâlni în sferturile de finală pe Daria Shisterkova (RUS), adversara din semifinale a învingătoarei fiind Francy Raedelt (GER) sau Romana Vovchak (UKR). De menționat că în funcție de ”jocul rezultatelor”, învinsele mai au șansele recalificărilor pentru medaliile de bronz.

Foto (facebook): Maria Cioclea și Diana Vlăsceanu, alături de antrenorul Cornel Cornea

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii