1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

luptefeminineCampionatul European al seniorilor U23 pare să fie, cel puțin deocamdată, o competiție prea puternică pentru cele două sportive de la CS-CSȘ Târgoviște, prezente în lotul României! Rezultatele înregistrate la categoriile 50kg și 76 kg! Mult succes, pe viitor!



Ieri, la Novi Sad, au intrat pe saltea Maria Cioclea și Diana Vlăsceanu (ambele de la CS-CSȘ Târgoviște), componente ale lotului național al României, la Campionatele Europene de seniori U23. La 50 kilograme, Maria Cioclea a fost învinsă în sferturile de finală, scor 8-3, de către Katarzyna Kaminska (Pol). La 76 kilograme, Diana Vlăsceanu n-a avut nicio șansă în fața rusoaicei Daria Șisteroiva, de care a fost învinsă cu 10-0!

Oricum, credem că cele două eleve ale lui Cornel Cornea au căpătat, cel puțin, ceva experiență competițională, dincolo de pragul junioratului! Succes, pe mai departe!


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii