1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

vlasceanu6990Lupte / Deși a fost învinsă în sferturile de finală, Diana Vlăsceanu a beneficiat de faptul că rusoiaca Daria Șisetrova a anjuns în finala categoriei 76kg - pe care a și câștigat-o, iar eleva lui Cornel Cornea a luptat pentru medalia de bronz! Felicitări, pentru acest succes important!



Învinsă cu 0-10, de către rusoiaca Daria Șisterova, chiar în primul meci al categoriei 76 kilograme - sferturile de finală, Diana Vlăsceanu (CS- CSȘ Târgoviște) a beneficiat de calificarea învingătoarei sale în finală - pe care de altfel a și câștigat-o (n.r. - cu 4-0 în fața turcoaicei A.Ozbege) și a luptat pentru medalia de bronz, la Campionatele Europene de la Novi Sad! După o luptă extrem de echilibrată, dar până la un punct, târgovișteanca s-a impus cu 12-9 în fața Romanei Vovchak (UKR) și cucerit medalia de bronz, urcând pe treapta a treia a podiumnului de premiere!

Foto: facebook - Diana Vlăsceanu alături de Andreea Ana, medaliată și ea cu bronz la 55kg.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii