1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

santier2Dambovitapenet, Special / Primele buldozere au intrat, de câteva zile, pe terenul pe care va fi ridicat de la zero un complex sportiv cu adevărat modern, la Târgoviște. Ca o ironie a sorții, construcția a debutat la patru luni de la finalizarea reabilitării arenei ”Eugen Popescu”, moment care a coincis cu retrogradarea Chindiei în Liga 2.



Aici, în centrul orașului, lângă Curtea Domnească, lucrările duraseră patru ani, iar capacitatea stadionului, după renovare, a scăzut de la 12.000 la 8.000 de locuri.

Noul stadion Municipal, din bulevardul Regele Ferdinand, nr. 11, va fi construit de Compania Națională de Investiți prin fonduri obținute de la Guvernul României, va costa aproximativ 50 de milioane de euro, urmând a avea circa 12.000 de locuri. Proiectul a fost depus de Consiliul Județean Dâmbovița în urmă cu aproape un deceniu, dar accelerat în mandatul actualului președinte Corneliu Ștefan. Au fost prevăzute: 712 locuri VIP; 165 locuri mass-media, 105 locuri pentru presă și 60 de locuri pentru comentatori; 75 de locuri pentru persoanele cu dizabilități și 75 de locuri pentru însoțitorii acestora.

santier1santier3Foto: facebook, db-sport

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii