1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

iulianchiritaRemember, sezonul 1996-1997 / Era etapa a 3-a și Rapidul venea sub Turn... „gâfâind”, la ultima linie a clasamentului. Și venea cu Iulian Chiriță, căpitan, cel care a adunat 132 de meciuri în tricoul vișiniu (cu 40 de goluri). Ei bine, ”nașul” giuleștenilor a fost Sică Bîrdeș, cel care marca golul victoriei, după o oră de ”mers”!

 

Chindia: Jipa - Reghecampf, Țermure, Gîlmencea, Mielușică - , Bălașa, B.Liță, Aliuță (82- M.Luca), Dumitrașcu (89 - Ristea) - Bîrdeș (cpt), Bogoi (75 - Becheanu). Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Rapid: Tene - Stanciu (66-Șumudică), Adr.Matei, Mironaș, Constantinovici, Vameșu -Bolohan, Butoi (65 - Bundea), C.Zamfir - Tîrțău, Chiriță.antrenor: Liță Dumitru.
Au arbitrat: Ghe.Constantin (Rm.Vâlcea) - M.Deaconu (Ploiești) și N.Grigorescu (Timișoara). Obs.FRF: Mircea Cezar Ionescu (București). La tineret-rezerve 0-0.

Bogdan Liță trage ”semnalul de alarmă”, dar șutul acestuia este reținut de Tene. Târgoviștenii domină, dar Dumitrașcu n-are noroc, Gîlmencea reia pe lângă poartă, iar mingea lui Bălașa este trimisă în corner. După pauză, bucureștenii revin de la vestiare ceva mai ambițioși. Și totuși, pe fondul unei dominări rapidiste, vine și golul așteptat de cei aproape 13.000 de spectatori. Bîrdeș îl deposedează pe Vameșu, Bogoi avansează și centrează de pe linia de fund, iar căpitanul târgoviștenilor, îl păcălește pe Tene, reluând din plonjon, cu capul, imparabil, în plasă (min.60)! În loc să atragă apluze, Chiriță, stârnește contrariul în tribune, având două șanse de egalare, în doar cinci minute (72 și 77), ratând din careul mic!

 Foto: libertatea

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii