1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

miculajaxSezonul 1996-1997, Etapa a 4-a / Meciul de la Constanța a fost unul extrem de dificil, pentru Chindia. În afară de fapul că juca în deplasare, meciul s-a disputat pe stadionul de rugbi al clubului, un teren greu, denivelat... Pentru cine urmărește meciurile de rugbi, își poate închipui cum arată un astfel de teren, mai ales după ploaie, cunoscând faptul că rugbiștii au crampoanele total diferite - ca formă și dimensiuni - decât cele ale fotbaliștilor! Mai mult, Chindia a jucat aproape o oră în doar 10 jucători, Jipa fiind eliminat pentru un henț în afara suprafeței de pedeapsă (înlocuit de Cristi Igescu la schimbare cu Gîlmencea). Mai mult, atunci a avut loc și accidentarea lui Bogoi (min.27), fractură de claviculă!



Iată formațiile trimise în teren de cei doi antrenori:
Farul: Muntenu - Ghișan, Dinu, Barbu (cpt), Nanu - Carabaș, Axinciuc (60 - Tănase), Petcu, Toma (85- Sîrbu), - Chirea (70- Clae), B.Oprea. Antrenor: Ion Marin

Chindia: Jipa - Reghecampf , Țermure, Gîlmencea (35- Igescu), Mielușică - Bălașa, B.Liță (64- Ir.Voicu), Bogoi (28 - Becheanu), Dumitrașcu - Bîrdeș (cpt), Aliuță. Antrenor Silviu Dumitrescu.

Au arbitrat: Sorin Vădana (Cluj) - Iosif OLah (Sf.Gheorghe) și IOn DUImitrică (Craiova): Obs.FRF: Dan LĂzărescu (București).

Să mai notăm faptul că la Farul era căpitan fundașul Gheorghe Barbu - descoperit și crescut de neobositul Mimi Ionescu, la juniorii Chimiei Găești. După ratarea lui Țermure (min.9), care nu ajunge la mingea venită din corner, ”marinarii” deschid scorul, un minut mai târziu prin omniprezentul Bănică Oprea, la vinclul porții lui Jipa. Meciul curge, fazele se derulează cam cu aceiași ”actori”: Cristi Țermure (min.17), ratează lovitura de cap, iar B.Oprea face ”dubla” (27), la centrarea lui Carabaș. Bogdan Liță reduce speranțele în tabăra târgovișteană, reducând din diferență (min.38), printr-o execuție impecabilă a unei lovituri libere de la circa 18 metri, trimițând balonul la vinclu (2-1). Până la pauză, Farul mai înscrie o dată prin Barbu (42), care va relua în plasă, corneul lui Carabaș. Sor final Farul- Chindia 3-1, după ce la tineret a fost 1-1.

După meci, finanțatorul Chindiei - Gheorghe Chivu comunică suspendarea lui Remus Gâlmencea - pentru atitudine ireverențioasă făță de oameni din conducerea clubului.  Sliviu Dumitrescu îi ia apărarea lui Gîlmencea la conferință, declarând că a fost acuzat pe nedrept de non-combat!

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii