0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci40Supuşi presiunilor de pe „margine”, unde spectatorii au intrat în incinta terenului de joc, plus... lipsa condiţiilor regulamentare ale unor terenuri omologate pentru Liga a 4-a - fără apă, lumină şi vestiare improprii, i-au determinat şi pe arbitrii „străini” să refuze delegările viitoare!

 

„Ne-am făcut de râs şi în judeţele vecine! Mulţi dintre arbitrii delegaţi de CJA din judeţele limitrofe, au declarat... neoficial, că nu vor mai veni nici în ruptul capului să arbitreze în Dâmboviţa! Ba mai mult, îi vor sfătui şi pe colegii lor să n-o facă! Unii n-au avut nici unde să se spele pe mâini şi pe faţă, după meci, ca să nu mai vorbim de... duş, alţii şi-au băgat degetele în ochi prin cabinele improvizate, iar alţii au fost pur şi simplu terorizaţi de spectatorii de pe margine...Sigur, au fost şi unii „mulţumiţi” - la propriu şi la figurat, dar aceia au fost dintre cei care au avut „noroc”! Şi încă ceva, dar un lucru esenţial, dar deocamdată nu avem confirmarea oficială: se pare că delegările „de împrumut” - din judeţele vecine, s-au făcut „în orb”, în senul că nimeni de la AJF Dâmboviţa habar n-a avut de componenţa nominală a brigăzilor de arbitri! Sincer, chiar nu ne vine să credem - accepţi ce ţi se bagă pe gât?

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii