1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

kocicchindia2022Dambovitapenet, Liga 1 / Slovenul Milan Kocic (31 ani) a petrecut sărbătorile de iarnă în localitatea natală, Tolmin. Kocic are doar cuvinte de laudă pentru țara noastră, unde se află la a doua experiență fotbalistică (prima a fost la FC Voluntari). Kocic a vorbit, într-un interviu pentru Libertatea, despre colectivul de la Chindia, acomodarea cu Târgoviștea, dar și drumurile lungi pentru meciurile din Liga I.



"Oamenii caracterizează un loc după modul cum se simt ei acolo. N-am avut niciodată probleme în România, sunt oameni buni, mi-am făcut prieteni, cred că și în viitor, când nu voi mai fi aici, o să rămân cu imagini frumoase despre această țară. Am contract până la vară, dar dacă totul va decurge OK, voi mai extinde. Târgoviște știu că e o fostă capitală a țării. Când am avut opțiunea de a merge la Târgoviște, n-am știut, dar m-au ajutat Wikipedia și alte informații despre oraș. Se trăiește simplu, orașul e mic, nici nu am prea mult timp în afara fotbalului. Așa că, și dacă n-ar fi fost pandemia, nu știu cât timp aș fi avut să mă plimb, să descopăr. Toți locuim în Târgoviște, dar jucăm la Ploiești, așteptăm să se facă stadionul cel nou.

– Cum e să fii pe drumuri mereu?
”Ploiești e foarte aproape, 40-45 minute distanță, nu mi se pare o distanță mare. Da, ar fi mai frumos să evoluăm acasă, dar asta e situația. În acest sezon e mai bine, Buzău era mai departe, jucam și în acel oraș meciurile de pe teren propriu".

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii