1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

negut2021Damnovitapenet, Liga 1 / Chindia a ajuns ieri în Antalya, unde va rămâne până în data de 15 ianuarie, pentru cantonamentul centralizat al iernii. Este pentru al treilea an la rând când echipa din Târgoviște alege Antalya, locație preferată de conducători și în urmă cu un deceniu. Vă prezentăm lotul care a făcut deplasarea, cu mențiunea că a apărut un al doilea nume nou, după Andrei Pițian. Vorbim despre Richard Sila, un mijocaș de 24 de ani care vine de la FC Botoșani.



Portari: Cătălin Căbuz, Dinu Moldovan, Rareș Pop

Jucători de câmp: Mădălin Martac, Cornel Dinu, Daniel Neguț, Daniel Celea, Laurențiu Corbu, Daniel Florea, Paul Iacob, Daniel Popa, Milan Kocic, Marco Dulca, Tiberiu Căpușă, Doru Popadiuc, Simo Roumpoulakou, Cristian Cherchez, Mikael Cantave, Răzvan Matiș, Andrei Șerban, Adrian Ioniță, Cosmin Atanase, Marian Șerban, Alexandru Jipa, Vlăduț Stancu, Andrei Pițian (FC Argeș), Richard Sila (FC Botoșani).

În această perioadă Chindia va disputa trei meciuri amicale: 8 ianuarie - adversar încă nestabilit, 12 ianuarie - cu Pecs (Ungaria) și 14 ianuarie - cu Slovan Liberec (Cehia).

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii