1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mihalceaoutDambovitapenet, Superliga / Adrian Mihalcea are zilele numărate la Chindia. Tehnicianul care nu a câștigat nici măcar un meci din cele nouă disputate în acest sezon trebuie demis urgent, în opinia Primarului Târgoviștei, Daniel Cristian Stan.



"Am discutat și cu Corneliu Ștefan și cred că se impune, măcar pe banca tehnică, o schimbare rapidă. Nu am nimic cu Adi Mihalcea, eu chiar l-am apreciat foarte mult ca jucător.(…) Avem trei puncte, nu se poate, noi n-am bătut pe nimeni. Trebuie făcută o schimbare, urgent!", a declarat Stan deunăzi, în cadrul unei emisiuni televizate. Presa centrală, respectiv gsp, a divulgat în ultimele zile modul în care atât Mihalcea, cât și Sorin Paraschiv, ar fi ajuns la Chindia." Exclusiv pe criterii politice. ”Chindia a ajuns ping-pongul PSD", a titrat gsp. Dacă inițial a fost prezentat drept scouter, Paraschiv ocupă acum funcția de director sportiv, ocupată în ultimii cinci ani de Ciprian Iugulescu.

Foto: DigiSport

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii